home  -  contact  -  route

 
   

onze organisatie  -  de werkwijze  -  de projecten

 
   
 

 

Aalberts Totaal Projekt heeft in haar dertigjarig bestaan een ruime en vooral vaste relatieportefeuille opgebouwd. Het is vanzelfsprekend dat we deze zorgvuldig en servicegericht onderhouden met als resultaat dat we contacten van het eerste uur nog steeds tot onze klanten mogen rekenen. Niet onverdienstelijk, al zeggen we het zelf.
Projekten zijn onder andere gerealiseerd bij woningcorporaties, praktijken, verzorgingstehuizen, particulieren en scholen.
Aalberts Totaal Projekt vertegenwoordigt een vaste waarde voor een grote groep bedrijven. Een baken voor kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland. Op uw verzoek verstrekken wij u graag een referentielijst.
Ook wat betreft vloerbedekking, zonwering en plafonds, kan Aalberts Totaal Projekt u van uitstekende adviezen voorzien. Aalberts Totaal Projekt staat voor niets minder dan “dienstverlening op maat”. Maatwerk dat begint bij onze adviezen en pas eindigt wanneer u totaal naar wens "aangekleed" bent. Overigens, Aalberts Totaal Projekt heeft gerenommeerde merken in huis. U kunt er dus van op aan dat u altijd een onafhankelijk advies krijgt. De keuze uit mogelijkheden, materialen en merken is bij ons bijna eindeloos.